İstanbul Gündemi

Tuzla'nın İYİ'lerinden yeni devrin teslim töreni!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
9 Aralık 2022 Cuma 11:10

 İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanlığı devir teslim töreni yapıldı. İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanlığındaki törene, İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı Recep Karaot, Önceki Dönem İlçe Başkanı Op. Dr. İhsan Önder Albayrak,  İlçe Teşkilat Başkanı Oktay Çakıcı İlçe başkan yardımcıları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, parti üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı. 
Törende konuşan Başkan Recep Karaot, siyasetin, bir ülkenin geleceğini yönetmeye karar verme sanatı olduğunu söyledi.  
Önceki başkan ve yönetiminin çok başarılı işler yaptığını anlatan Karaot, "Halkın emanetidir burası. Genel başkanın vekaletini taşıyorsunuz burada. Gayretimiz bayrağı en yukarıya taşımak. Bu emaneti taşıyıp, bayrağı arkadan gelen arkadaşlara mutlu bir şekilde devretmek." dedi. 


 

"GÜZEL BİR SONUÇ ALDIK"


 

Başkan Karaot,  siyasete ilkeler koymak gerektiğini dile getirerek, "Siyaset böyle güzelleşir. Ne mutlu bize ki böyle bir siyasi partide siyaset yapıyoruz. Geçen ilçe başkanlarımızla bir aradaydık. 'İstanbul'da tek bir kongre oldu o da Tuzla kongresi' dediler. Bu güzelliğin oluşmasında sayın başkanımın ve arkadaşların çok büyük katkısı var. Bu çok güzel. Güzel bir sonuç aldık. Birilerini beklediğini tam tersi bir sonuç oldu ama çok güzel oldu." diye konuştu. 


 

"ÇOK TAKDİR ETTİĞİM BİRİ BAŞKAN OLDU" 


 

İhsan Önder Albayrak ise çok güzel günler geçirdiklerini dile getirerek, "Çok zor günler de  geçirdik ama birbirimize destek vererek hepsini aştık. Benim için çok kıymetli. Bu dönemi hiç unutmayacağım. Makamlar kalıcı. Davanın daha yükseğe çıkmasını sağlamak gerekiyor. Bunu yapacak bir yönetime koltuğu devrediyoruz. Çok takdir ettiğim bir arkadaşım başkan oldu. Bu yolda kendisine güvenim ve inancım tam." şeklinde konuştu. 
Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Recep Karaot, Önceki Dönem İlçe Başkanı Op.Dr.İhsan Önder Albayrak'a çiçek takdimi yaptı. 


 

AYAĞININ TOZUYLA İLK ÜYE
 

Ayrıca, İlçe Başkanı Recep Karaot, göreve gelir gelmez ilk parti üyeliğini yapıp, söz konusu kişiye de rozet taktı. 
Son olarak da toplantıya katılan partililerle istişare toplantısı yapıldı. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi