İstanbul Gündemi

Ümit Özdağ Meral Akşener’in sözlerine cevap verdi!

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fatih Altaylı’ya konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener’in kendisi hakkındaki iddialarına sosyal medyadan cevap verdi.
Ümit Özdağ Meral Akşener’in sözlerine cevap verdi!
Haberler / Politika
7 Eylül 2023 Perşembe 09:34

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde Gazeteci Fatih Altaylı’nın Youtube kanalına konuk olmuştu. Akşener, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın ailesi ile Enver Altaylı arasındaki ilişkiye dair çeşitli iddialarda bulunmuştu.

“ANNEME ÖZÜR BORÇLUSUNUZ”

Meral Akşener’in sarf ettiği sözlerin doğru olmadığını ifade eden Özda, “Meral Akşener, Fatih Altaylı ile yaptığı söyleşide şöyle bir ifade kullanmış: “Enver Altaylı ile Sayın Özdağ'ın ailesi de çok yakın. Hep söylerler Münih'e okumaya gönderilmesinin altyapısında Enver Altaylı olduğu yani akraba gibiler onlar da.” 1964-67 arasında Enver Altaylı’nın aile çevremize genç bir eski Harbiyeli olarak yakın olduğu doğrudur. Ancak bundan sonrası tamamen benim bile ilk kez duyduğum KOCA bir yalandır. Birde “Hep söylerler” demiş. Benim bile ilk kez duyduğum bu yalanı kim söylüyormuş? Almanya’da tahsilim boyunca Enver Altaylı ile hiç karşılaşmadım. Aslında 1976-1994 arasında hiç karşılaşmadım. Bana doğrudan veya dolaylı bir yardım ve teması da olmadı. Sayın Akşener sizi kandırmışlar. Anneme özür borçlusunuz” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi