İstanbul Gündemi

ÜMRANİYE, AKHİSAR’I ELİ BOŞ GÖNDERDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
2 Ocak 2021 Cumartesi 15:30

Alt sıralardan kurtulmak isteyen iki ekibin İstanbul’daki mücadelesinde gülen ev sahibi oldu. Akhisarspor’u Ümraniye Şehir Stadı’nda ağırlayan Bereket Sigorta Ümraniyespor, hızlı başladığı maçın 9’uncu dakikasında Batuhan’ın şık golüyle öne geçti: 1-0.

Devre arasına önde giren Ümraniyespor, 70’inci dakikada bir penaltı atışı kazandı. Sow’un kullandığı penaltıda top önce üst direğe sonra da çizgiye çarpıp, oyun alanına geri döndü. Ev sahibi takımın gol itirazları sürerken gelişen kontratakta Akhisarspor, Musa Nizam ile beraberlik golünü kaydetti: 1-1.

Oyunda baskısını artıran Ege temsilcisi, üst üste pozisyonlardan netice alamadı. 83’üncü dakikada Ümraniyespor, organize çıktığı kontratak pozisyonunda Moussa Sow ile yeniden öne geçti: 2-1. Karşılaşma bu skor ile sona ererken, Ümraniyespor puanını 20’ye yükselterek 11’inci sıraya yerleşti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi