İstanbul Gündemi

ÜMRANİYESPOR ERCAN'LA GÜLDÜ

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
20 Aralık 2020 Pazar 15:29

15’inci hafta maçları oynanan TFF 1. Lig’de, galibiyet hasreti çeken iki ekip İstanbul’da karşı karşıya geldi. Ümraniye Şehir Stadı’nda hakem Burak Pakkan’ın düdük çaldığı maçta Bereket Sigorta Ümraniyespor, sahasında Adanaspor’u konuk etti. Karşılaşma Ümraniyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bereket Sigorta Ümraniyespor bu sonuçla puanını 17’ye yükseltirken konuk Adanaspor ise 12 puanda kaldı.

Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar ve orta saha mücadelesi ile geçerken Ümraniyespor, 28’inci dakikada Gökhan Süzen’in ayağından bir penaltı atışından yararlanamadı.

İkinci yarıda da iki ekip dengeli bir futbol ortaya koydu. 83’te kazanılan köşe vuruşunda kale sahası üzerinde iyi yükselen Ercan, şık bir kafa vuruşu ile takımına üç puanı kazandıran golü kaydetti: 1-0. Konuk ekip Adanaspor’da Uğurcan, 63’te çift sarıdan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi