İstanbul Gündemi

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GÖNÜLDEN GÖNÜLE YARDIM

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Nisan 2021 Çarşamba 16:31

Her yaş grubuna hitap eden mağazada giyim ürünleri ve ayakkabı modelleri yer alıyor.

Ümraniye Belediyesi sosyal belediyecilik alanında önemli projeler hayata geçirerek, adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Necip Fazıl Mahallesi’nde hizmete açılan yardımlaşma müessesesinin güzel örneklerinden biri olan Gönülden Gönüle giyim mağazası ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzlerini güldürüp, mutlu ediyor.

Gönülden Gönüle mağazasında; yetişkin, çocuk ve bebek gruplarında giyim ürünleri ve ayakkabı yer alıyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde kaydı bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, müdürlük tarafından kendilerine verilen Sosyal Destek Kart ile mağazada diledikleri gibi alışveriş yapabiliyor. Gönülden Gönüle mağazası hafta içi her gün 10.00 ile16.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Anne ve babalar mağazada alışveriş yaparken, çocuklar da mağaza bahçesinde yer alan parkta oyun oynayarak zaman geçirebiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi