İstanbul Gündemi

Ümraniye Belediyesi´nden ?Biz Büyük Bir Aileyiz? İftarı

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
27 Haziran 2016 Pazartesi 01:40

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri´nde düzenlenen iftarda personelle bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi her yıl olduğu gibi, bu yıl da belediye çalışanlarıyla ailelerine bir iftar yemeği verdi. Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri´nde gerçekleştirilen iftar yemeğine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can´ın yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, belediye birim müdürleri, belediye çalışanları ve aileleri katıldı.

İftar programı Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra ezanın okunmasıyla personel ve aileleri birlikte iftarını açtı.

Başkan Hasan Can düzenlenen iftar yemeğinde kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Hasan Can: ?Rabbim öncelikle yarısını tamamladığımız Ramazan ayının hakkımızda hayırlı olmasını ve bu ayı hakkını vererek eda etmeyi ve çoluğumuzla çocuğumuzla ağız tadıyla idrak etmeyi bizlere nasip etsin? dedi.

Ümraniye´nin yalnızca İstanbul´un değil, Türkiye´nin de önde gelen ilçelerinden biri olduğunun altını çizen Başkan Hasan Can, ?Marka haline gelmiş olan Ümraniye Belediyesi her birinizin ayrı ayrı emeği olan ve eşit hakka sahip olduğu bu başarı müşterek bir sonuçtur. Böylesine güzel hizmetler üreten siz mesai arkadaşlarıma Rabbimden bu hizmetlerin ve başarıların ahirette de karşılığının verilmesini niyaz ediyorum? dedi.

Başkan Hasan Can son olarak, ?Rabbim bu aziz vatan toprağında; doğudan batıya, kuzeyden güneye bir barış ikliminde yaşamayı nasip etsin. Allah oruçlarınızı kabul etsin, afiyet olsun. Hep birlikte nice Ramazanlara, nice bayramlara inşallah? diyerek konuşmasını noktaladı.

 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi