İstanbul Gündemi

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde korkutan görüntüler!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
7 Mart 2023 Salı 12:24

18 Ekim 2002 tarihinde belli başlı bölümleri hizmete giren, tamamı ise dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan ve 2005-2015 yılları arasında eğitim ve araştırma hastanesi olarak sağlık hizmeti veren Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2016 yılında ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, üniversite hastanesi kapsamında hizmet vermeye devam etti.

Binalar depreme dayanıklı mı?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve on binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği depremlerin ardından tüm gözler binaların depreme dayanıklı olup olmadığına çevrildi. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Kağıthane Devlet Hastanesi ve Çapa Tıp Fakültesi’nin depreme dayanıksız olduğu ortaya çıkmış ve taşınmalarına karar verilmişti. Özellikle kamu binalarının depreme dayanıklı olup olmadığı merak konusu.

Hastaneden henüz açıklama gelmedi

Her gün binlerce hastaya hizmet veren hastane, bu günlerde olası meydana gelecek depremlerde yıkılma riskiyle gündemde. Ortaya çıkan bazı fotoğraflarda hastanenin kolonlarında derin çatlakların olduğu görülüyor. Konuyla ilgili hastane yetkililerinden henüz bir açıklama gelmezken, hastane personeli ve hastalar tedirginlik yaşıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi