İstanbul Gündemi

Sarıyer'de cami cemaatinden İBB'ye tepki!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
28 Şubat 2023 Salı 16:31

İGDAŞ'ın doğalgazı kesme kararının zamanlamasını da eleştiren vatandaşlar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi.

“Ekrem İmamoğlu'nu kınıyoruz”

Duruma tepki gösteren Yeşiltepe Camii'nin cemaatinden Ömer Avşar, “Bugüne kadar böyle bir şey ne duyduk, ne gördük. Bir belediyenin, doğrudan halkın kullanımında olan hele ki cami gibi bir yerde böyle uygulamaya gitmesine hiçbir şekilde anlam veremiyoruz” dedi. Bedri İlgin ise şunları söyledi: “İGDAŞ bu soğuk kış gününde Camimizin doğalgazını kesti. Burası bir ibadethane, ticari bir yer değil ve burada sadece halkımız ibadet için bulunuyor. Yaşlılarımız var, hastalarımız var, Camiye sağlam giren hasta çıkıyor, olacak iş değil. Bu kararın arkasında duran Ekrem İmamoğlu'nu kınıyoruz” dedi.

“Sarıyerlilere adeta zulüm”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, konunun takipçisi olacaklarını söylerken, "Böyle bir rezaletin kabul edilemez. Bu cami cemaati ve Sarıyerlilere adeta zulüm" şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi