İstanbul Gündemi

Ümraniyeli minikler Filistin için farkındalık oluşturdu

Ümraniye Belediyesi, İsrail’in Gazze’de uyguladığı saldırıları kınamak ve farkındalık oluşturmak için 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda 4-6 yaş grubundaki Kur’an kursu öğrencileri için etkinlik düzenledi. Minik yürekler, Filistin’deki akranları için boyama yaptı.
Ümraniyeli minikler Filistin için farkındalık oluşturdu
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Kasım 2023 Pazartesi 10:50

Filistin’de yaşanan savaş tüm şiddetiyle sürerken, dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Ümraniye’de de Filistin'e destek için düzenlenen protestolar ve etkinlikler devam ediyor.

AKRANLARI İÇİN FARKINDALIK OLUŞTURDULAR

Ümraniye Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen, ilçe müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, ellerine aldıkları fırça ile boyama yaparak, Filistin’de şehit olan akranları için farkındalık oluşturdu.

“FİLİSTİN’DEKİ KARDEŞLERİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ”

Öte yandan 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda kurulan Filistin Farkındalık Çadırı’ndaki bağış sandığına destek olmak isteyen vatandaşlar da uzun kuyruklar oluşturdu. Filistin’i çok sevdiğini söyleyen 4 yaşındaki Nazlı Gül Şahin, “Bugün Filistin için boyama yaptık. Filistin’deki kardeşlerimizi çok seviyoruz. İnşallah kardeşlerimiz kurtulur” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi