İstanbul Gündemi

ÜNLÜ GAZETECİ NURCAN SABUR’DAN ALİ BABACAN’A ÇAĞRI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
3 Kasım 2020 Salı 15:33

Bağımsız Türkiye Partisi Başdanışmanı ünlü gazeteci Nurcan Sabur Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a çağrı yaparak arzu ederseniz size de proje üretebiliriz” dedi. Ünlü Gazeteci Sabur, Türkiye’de siyasete yön veren, ortaya koyduğu plan ve projeleri ile kendisinden çok söz ettiren Merhum Genel Başkanımız Haydar Baş’ın aşırılmadık plan, proje ve söylemi kalmamıştı. Şimdide Genel Başkanımız Hüseyin Baş aynı kaderi yaşıyor” dedi.

 

“İMİTE EDİYORSUNUZ, LÜTFEN KAYNAK GÖSTERİN”

 

Sabur, “1 Kasım 2020 tarihinde Genel Başkanımız Hüseyin Baş, “Kanal İstanbul‘a harcanacak 100 milyar lira ile 1 milyon konut yenileyebiliriz... Kriz, çözümsüzlük değil, öncelikleri belirleyememe durumudur. Önceliklerimizi vatandaşımızdan yana kullanma vakti geldi.”twitini atması ve basında yankı uyandırmasının üstünden 24 saat geçmeden Ali Babacan aynı açıklamayı yapmasını yakıştıramadık. Madem plan, proje ve söylem üretemiyorsunuz. Genel Başkanımız Hüseyin Baş’ın plan, proje ve söylemlerini imite ediyorsunuz, lütfen kaynak gösterin” dedi.

 

Sabur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Sayın Ali Babacan, ya Genel Başkanımız Hüseyin Baş’ı çok iyi takip ediyor ya da @TurkishIndy okuyor. Atamızın izinde, Haydar Baş’ın rehberliğindeki bu Bağımsız Türkiye Partisi’nde proje çok. Şayet sizin fikriniz yok, proje de üretemiyorsanız sizin için de üretebiliriz!” diyerek çağrıda bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi