İstanbul Gündemi

Ünlü modacıya 'İnstagram' şoku!

Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
25 Ekim 2022 Salı 22:17

’Uyuşturucu müptelası, metres!‘

Beyaz Tv‘de haftaiçi her sabah yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz‘ isimli magazin programı sunucusu Bircan Bali, geçtiğimiz haflarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok konuşulmuştu. Bali Instagram’ın story kısmından bir arkadaşının kocasıyla ünlü bir kadının yasak aşk yaşadığını paylaşmıştı. ‘Uyuşturucu müptelası, düşük, metres’ diyerek şok açıklamalarda bulunan Bali, ünlünün ismini ısrarla vermemişti.

Bircan Bali‘nin yaptığı bu açıklamalardan kulislerde Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu’nu kastettiği konuşulurken, taraflar sessiz korumaya devam etse de medya duruma sessiz kalmayarak, Bali‘nin bu sözlerinin Gülşah Saraçoğlu’na söylediğini ortaya çıkarmıştı.

Bunun üzerine Deha Bilimlier, ‘Söylemezsem Olmaz‘ programına bağlanarak Bircan Bali‘yi eleştirdi. Gülşah Saraçoğlu ile yakın arkadaş olduklarını fakat aralarında duygusal bir birlikteliğin söz konusu olmadığını dile getirdi.

Instagram hesabı hacklendi!

Gülşah Saraçoğlu sessizliğini korumaya devam ederken bugün akşam saatlerinde aldığı bir haberle adeta yıkıldı. Ünlü Modacının Instagram hesabı ‘metres_gulsah‘ ismiyle hacklendi. Yaşanan bu olayım kim tarafından ne niyetle yapıldığı ise şimdilik bilinmeyen sorular arasında gizliliğini koruyor.

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi