İstanbul Gündemi

Yıllardır küs olan ikili konserde barıştı!

Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
22 Ekim 2022 Cumartesi 14:51

Aylar önce video çekme konusunda anlaşamayarak küsen Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz, dün akşam barıştı. Zeynep Bastık‘ın konserinde bir araya gelen ikili, çılgınalar gibi dans ederek hasret giderdi.

KONSERDE DANS ETTİLER!

Dün akşam Zeynep Bastık konserine giden Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic arasındaki buzlar eridi. Konserde bir araya gelen iki sevilen isim, dans ederek küslüğü bitirdi. Bilic ile dans ettiği anları 3,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Durmaz, ‘Yeto bu ayrılık’ notunu düştü.

DANLA BİLİC VE KERİMCAN DURMAZ NEDEN KÜSMÜŞTÜ?

Kerimcan Durmaz katıldığı bir canlı yayında Danla Bilic ile neden küstüğünü, ‘Birkaç kez Danla Bilic‘in kanalına video çektik. Çok sevildi, 10 milyon izlendi. Danla her istediğinde ben hep kanalına gittim. Ama ben Danla‘yı kanalıma çağırınca ‘Menajerimle görüşmem gerekiyor‘ dedi ve sonra haber vermedi. Ben de sinirlenip takipten çıktım.’ diyerek açıkladı.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi