İstanbul Gündemi

WhatsApp’tan kullanıcılar için yeni özellik!

WhatsApp'ın Android 2.24.2.20 güncellemesi ile birlikte sosyal medya platformuna gelecek yeni özellik ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde yakın mesafede bulunan WhatsApp kullanıcıları kendi aralarında dosya alışverişleri gerçekleştirebilecekler.
WhatsApp’tan kullanıcılar için yeni özellik!
Haberler / Teknoloji
21 Nisan 2024 Pazar 15:14

WhatsApp, yakın mesafede bulunan kullanıcıların kendi aralarında dosya alıp göndermelerini kolaylaştıracak bir yenilik üzerinde çalışıyor. Hâlâ geliştirme aşamasında bulunan bu özellik beta kullanıcılarının karşısına çıkmayacak.

VERİLER UÇTAN UCA ŞİFRELENECE

WhatsApp şu anda, dosyaları yakındaki kişilerle paylaşmak için gerekli izinleri listelediği bir bölüm geliştiriyor. Böylece belirli dosyaları yakınlardaki cihazlara WhatsApp ile aktarmak mümkün olacak. Geçmişteki kızılötesi ya da günümüzdeki Bluetooth gibi kullanılması beklenen özellikle birlikte kullanıcılar, istedikleri cihazlara kolayca veri aktarımı yapabilecekler. Bunun için iki kullanıcının da aynı anda onay vermesi gerekecek. Ayrıca veriler uçtan uca şifrelenecek.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi