İstanbul Gündemi

Yapıcıoğlu’ndan ana muhalefete sert eleştiri! ‘Memleket, CHP zihniyetine teslim edilmemeli’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
28 Nisan 2023 Cuma 17:53

Kanaat önderleri, muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya gelen Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhur İttifakı’nın seçimi ilk turda kazanacağını ifade etti.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN BAŞKANLIK SİSTEMİNDE 2. DÖNEMİNİ TAMAMLAMASI ÇOK ÇOK ÖNEMLİDİR”

CHP’nin ülkedeki sorunları çözemeyeceğini söyleyen Yapıcıoğlu, “Memleket, CHP zihniyetine teslim edilmemelidir. Neden edilmemelidir? Çünkü memleketin en ciddi, en köklü, en can yakıcı sorunları bu zihniyetin ürünüdür. Bu sorunları oluşturan zihniyet, sorunları çözemez diye düşünüyoruz. Bu zihniyetin oluşturduğu sorunların çözümü noktasında çok güçlü ve cesur adımlar atan Sayın Cumhurbaşkanımızın, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde ya da halk arasında söylenen adıyla, başkanlık sisteminde 2. dönemini tamamlaması çok çok önemlidir. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız ve seçimi ilk turda bitireceğiz” dedi.

“SEÇİM GÜNÜNE KADAR ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRACAĞIZ”

Seçimi ilk turda kazanacaklarını belirten Yapıcıoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek için ve inşallah Cumhurbaşkanlığı seçimini 1'inci turda bitirmek için burada bazı temaslarımız olacak. İlk olarak Beşiri ilçemizdeki muhtarlarımızla ve bazı kanaat önderlerimizle, belediye başkanımızla bir araya geldik. Bütün kardeşlerimize, bütün hemşerilerimize, bütün vatandaşlarımıza şunu söylüyoruz; ikinci yüzyılda bir yol kazası yaşamamak ve hep birlikte memleketimizi daha ileri bir noktaya taşımak ve milletimizin şu ana kadar çözülemeyen sorunlarını da hızlı bir şekilde çözmek ve daha müreffeh bir toplum oluşturmak için el birliğiyle çalışacağız ve bir yol kazası yaşamamak adına seçim gününe kadar çalışmalarımızı hızlandıracağız” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi