İstanbul Gündemi

YSK'dan seçim süreci ile ilgili beklenen açıklama!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
11 Mart 2023 Cumartesi 17:18

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) bugün seçimlerle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Dün saat 14.00'Da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan seçim tarihi, vatandaşların gözünü YSK yetkililerine çevirmesine neden oldu. YSK, bugün vatandaşların merak ettiği konuları tüm kamuoyu ile paylaştı.

SEÇİMDE KAÇ PARTİ OLACAK?

YSK tarafından yapılan açıklamalari seçimde kaç partinin olacağı yönünde. Millet ve Cumhur İttifakı'nın ardından, Ümit Özdağ tarafından oluşturulan ve Zafer Partisi'nin öncülük ettiği Ata İttifakı'da gündeme gelmişti. Adayların belli olmasının ardından, seçime katılacak olan diğer partiler de merak konusu oldu.

14 Mayıs 28. Milletvekilleri ve Cumhurbaşkanı seçmeleri 14 Mayıs tarihinde yapılacak. YSK tarafından verilen bilgi ise, seçimlerde tam 36 siyasi partinin yer alacağı yönünde. Seçmen kağıtlarını alan vatandaşların ise, saat 08.00-17.00 aralığında oy kullanmak için sandıkta olması gerekecek.

 

 

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi