İstanbul Gündemi

ZAFER BAYRAMI BEŞİKTAŞ´TA SADE BİR TÖRENLE KUTLANDI

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
31 Ağustos 2015 Pazartesi 13:00

Zafer Bayramı´nın 93. Yılında Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş Demokrasi Meydanı´nda vatandaşlarla birlikte zaferin yıl dönümünü kutladı.

Bu yıl artan terör olayları nedeniyle Başbakanlık Genelgesi ile iptal edilen tören, şenlik ve etkinliklerin ardından Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, ilçe kaymakamı  ve vatandaşlarla birlikte sade bir tören düzenleyerek Demokrasi Meydanı´na çelenk bıraktı. Kısa bir seremonin ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Hazinedar, Beşiktaş Gençlik ve Spor Kulübü halk oyunları ekibinin zeybek gösterisini izledi. Başkan Hazinedar gösterinin ardından meydanda törene katılan İstiklal Marşı´nı en güzel okuma yarışmasında birinci olan Eda Savnur ile sohbet etti.

Başkan Murat Hazinedar daha sonra Kaymakamlık´ta düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bayramlaşmanın ardından Zafer Bayramı kutlamaları sona erdi.

Beşiktaş Belediyesi tarafından onbinlerin katılımıyla akşam düzenlenecek olan fener alayı etkinliği de Başbakanlık genelgesinin ardından iptal edilmek zorunda kalındı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi