İstanbul Gündemi

Zafer Partisi lideri Özdağ’dan seçim kararı! ‘Seçimde 81 ilde...’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçimlerde 81 ilde aday çıkaracaklarını söyledi. Özdağ, "Bu seçim 'Sığınmacılar gitsin mi kalsın mı?' seçimi olacak" dedi.
Zafer Partisi lideri Özdağ’dan seçim kararı! ‘Seçimde 81 ilde...’
Haberler / Politika
21 Eylül 2023 Perşembe 14:18

2024 yılında yapılacak yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yaklaşan seçimin Türkiye’de mülteciler konusunun geleceğini belirleyeceğini savundu.

“REFERANDUM YAPALIM”

Parti genel merkezinde konuşan Özdağ, “Bütün illerden ve ilçelerden adaylarımızı çıkaracağız. Bu seçim, Türk halkının kaderini belirleyeceği kritik bir seçim olacak. Bu seçim, 'Sığınmacılar ülkede kalmalı mı, gitmeli mi?' sorusunun cevaplanacağı bir seçim olacak. Sığınmacılar kalsın mı gitsin mi diye referandum yapalım. Eğer kalsınlar çıkarsa, Zafer Partisi'ni kapatır giderim. Sığınmacı ve kaçak göçmenlerin vatanlarına dönmesini isteyen 27 kişiyi sabahın erken saatinde gözaltına aldılar. Bu operasyon apaçık Zafer Partisi'ne yönelik bir operasyondur. Bizi öldürmeden susturamazsınız!” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi