İstanbul Gündemi

Ziynet Sali o soruyu cevapladı!

Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
27 Ekim 2022 Perşembe 09:24

Ziynet Sali, Number1 Türk FM‘de yayınlanan Number1 Star programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, DJ Kadir Çetin’in sunuculuğunu yaptığı programda çok özel açıklamalar yaptı. 

AYRILIK İDDİALARINA GÜLDÜ

Magazin dünyasını bir süredir meşgul eden eşiyle ayrılık iddialara gülerek yanıt veren Ziynet Sali, 4 yıldır birlikte çalıştığı eşine toz kondurmadı. Sali, eşi hakkında, 'Erkan çok güçlü bir müzisyen, sırtımı ona dayıyorum. Enerjisi çok yüksek beni ve orkestramı çok yükseltiyor.' ifadelerini kullandı.

'GECE HAYATIM HİÇ OLMADI'

Ünlü şarkıcı, 'Gece hayatın var mı?' sorusuna da 'Ben sosyal bir insanım ama gece hayatım olmadı. Sürekli partileyen bir tip değilim.' cevabını verdi. 

Sali, Türkiye’de iki kadının düet yapmamasından yakınarak, “Ebru Güneş ve Funda Arar ile düet yapmak isterim, hem sesimizi rengi aynı hem de dostluğumuz baki.” dedi. 

ANNESİNDEN SÜRPRİZ

Bu arara, annesi Ziynet Sali’yi yayın sırasında telefondan görüntülü olarak arayarak sürpriz yaptı. Annesi, kızının çok temiz kalpli olduğunu ama bazen nazlı bazen de çok inatçı olduğunu itiraf etti. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi