İstanbul Gündemi

Abdüllatif Şener'den çok konuşulacak sözler! ‘Kafa bulmak için söyledim...’

Seçimlerde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyleyip CHP'den istifa eden Abdüllatif Şener'den gündem yaratacak yeni bir açıklama geldi.
Abdüllatif Şener'den çok konuşulacak sözler! ‘Kafa bulmak için söyledim...’
Haberler / Politika
20 Haziran 2023 Salı 10:03

TV5 canlı yayınına katılan Şener, yaptığı açıklamada "İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim, ikinci turda geçersiz oy kullandım" sözlerine açıklık getirdi.

İŞTE O AÇIKLAMALAR:

“Milletvekili tekrardan yapmadıkları için eleştirmedim. O süreçteki terbiyesizlik için eleştirdim. Burada o konuyu dallandırmak istemiyorum. Saygısızlık yapıldığı zaman daha önceki parti tekliflerinde olduğu gibi endişe duyduğum şey her zaman o olmuştur.”

“BU KADAR GÜRÜLTÜ BEKLEMİYORDUM”

“Çapraz sorular yaparken ben de biraz rahatlatayım onları dedim gürültüsü ne kadar olur. Bu kadar gürültü beklemiyordum. Biraz onları rahatlatmak biraz kafa bulmak için söyledim. Bu konuyla uğraşanların hepsi boş uğraşıyorlar, kamikaze saldırıları yapıyorlar, kendilerini tahrip ediyorlar. Benim üzerimden savunmaya çalıştıkları kendi siyasi hareketlerine zarar veriyorlar. Bu söylenecek bir şey değil sorgulanacak bir şey değil. Bir şey Anayasa'ya aykırıysa sorgulanması söylenmesi de gerekmez. Bunu bilen biriyim. 'Ama haydi istiyorsunuz koyuyorum' masaya dedim. O bakımdan kafa bulayım dedim.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi