İstanbul Gündemi

Fatih Altaylı’ya konuşan İmamoğlu’ndan çarpıcı sözler! ‘Seçimi kaybetmemize rağmen...’

Gazeteci Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sonrası yaptığı ‘değişim' çağrısını yinelerken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile son görüşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Fatih Altaylı’ya konuşan İmamoğlu’ndan çarpıcı sözler! ‘Seçimi kaybetmemize rağmen...’
Haberler / Politika
19 Haziran 2023 Pazartesi 11:13

CHP’deki değişim sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalar yapan İmamoğlu, “Seçimi kaybetmemize rağmen hiçbir şey olmamış gibi davranamayız” dedi.

ALTAYLI'NIN SORULARINI YANITLAYAN EKREM İNAMOĞLU ŞUNLARI SÖYLEDİ:

“Ne gerekiyorsa o. Bugüne kadar denediğimiz yöntemlerle, başarı elde edemediysek eğer, yöntemleri değiştirmemiz gerekiyor. Bunu da partinin ortak aklı ile tespit etmemiz gerekiyor. Ama bunu yapmak için önce durumu anlamamız, kabul etmemiz gerek”

“HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANAMAYIZ”

“Seçimi kaybettik. Yüzde 48 elbette kötü bir oran değil ama kazanmaya yetmeyen bir oran ve biz seçimi kaybettikten sonra, üstelik de seçim kampanyası süresince bu seçimi kazanmanın Türkiye'nin geleceği açısından ne kadar önemli olduğunu vurguladıktan sonra seçimi kaybetmemize rağmen hiçbir şey olmamış gibi davranamayız.”

“HAKSIZSIN DEMEDİ”

“Fazlasını anlattım. Sahada gördüklerimi anlattım. Bunu yapmazsak yerel seçimlerin de riske gireceğini söyledim. Söylediğim hiçbir şeye hayır demedi. Olmaz demedi. Haksızsın demedi. Hep onayladı.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi