İstanbul Gündemi

CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan flaş hamle! İl başkanlarını...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 21 Haziran’da partisinin il başkanları ile bir araya geleceği ve görüşmeye tüm il başkanlarının davet edildiği ifade edildi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan flaş hamle! İl başkanlarını...
Haberler / Politika
19 Haziran 2023 Pazartesi 10:37

Cumhuriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre, toplantıda seçim değerlendirilmesi ve kongre süreçlerinin ele alınması bekleniyor. Ayrıca başkanlardan bazılarının görüşmede “örgütlere daha fazla önem verilmesi, seçimlerde aday gösterilirken örgütlerin fikrine danışılması” gibi konuları gündeme getireceği belirtildi.

SEÇİM SONUÇLARI VE KONGRE ELE ALINACAK

Kılıçdaroğlu’nun Canan Kaftancıoğlu ile görüşmesi ise kamuoyuyla paylaşılmamış ve görüşmeye dair görüntü de servis edilmemişti. Bu kapsamda partide genel anlamda parti içindeki seçim sonuçları değerlendirmesine ilişkin şimdilik “sessizlik” gözlemleniyor. Partinin il başkanları konuyla ilgili “Parti içi meseleleri açık konuşmak doğru değil” yorumunu yaptığı iddia edildi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi