İstanbul Gündemi

Adalet Partisi 'kader mahkumları'na el uzatıyor!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
28 Ekim 2022 Cuma 09:30

Adalet Partisi İstanbul İl Başkanlığı heyeti, Kader Mahkumları Derneğini ziyaret ederek, Başkan Necdet Yüksel ile görüştü. 

'CEZAEVLERİNDEKİLER İÇİN İSTİŞARE YAPTIK'

Adalat Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ozan Ümüt ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, cezaevlerinde bulunan kişilerle ilgili istişarelerde bulunduklarını söyledi. 

Kader mahkumlarına el uzatmak istediklerini anlatan Ümüt, 'Bundan daha önemlisi cezaevlerinde olan vatandaşlarımızın dışarıda yaşayan aileleri, eşleri ve çocuklarıyla ilgili görüşmeler gerçekleştirdik. Cezaevlerinde bulunan kadınlarımız ve yanlarında olan çocuklarımızı yarınlara kazandırabilmek için projeler değerlendirdik' dedi. 

'HER İNSAN BİR MAHKUM ADAYIDIR'

Başkan Ümüt, projeleri en yakın zamanda faaliyete sokacaklarını dile getirerek, 'Sayın Necdet yüksel partimiz ve teşkilatım adına bizlere kitap hediye etti. ‘Bir Kitap Bin Suçu Önler‘ projesinde biz de elimizden geleni yapacağımıza söz verdik.' diye konuştu.  

Türkiye‘de günden güne suç oranının arttığını anımsatan Ümüt, 'Buna dur diyebilmemiz için öncelikle eğitim şart. Sonrasında kadar mahkumu olan kardeşlerimiz ve ailelerimiz için bu özel ve devlet destekli derneğe halkımızdan elinden geleni yapmalarını rica ediyorum ve diyorumki ‘Her özgür insan bir mahkum adayıdır‘ Kader mahkumlarından gelen mektuplardan birini seçip okuduğumda hem çok duygulandım hem de ülkemiz adına ele almamız gereken bir konu olduğunu anladım.' ifadelerini kullandı. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi