İstanbul Gündemi

AK Parti Meclis Grubu’ndan Sarıyer’deki kulüpler için bir soru önergesi daha!

Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Grubu, ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerinin sorunlarını gündeme getirdi. Meclis Üyesi Altay Unan, grubu adına spor kulüpleri için soru önergesi verdi. Unan, belediye tarafından kulüplere hangi destekler verildiğini sordu.
AK Parti Meclis Grubu’ndan Sarıyer’deki kulüpler için bir soru önergesi daha!
Haberler / Politika
3 Ocak 2024 Çarşamba 10:23

Sarıyer’de faaliyet gösteren spor kulüpleri için daha önceki meclis oturumlarında da çeşitli soru önergeleri veren AK Parti grubu, kulüplerin sorunlarını bir kez daha gündeme getirdi.

4 SORULUK ÖNERGEDE ŞU SORULAR YER ALIYOR:

1) Sarıyer gençliğinin spor tesisleri projelerine çok ihtiyacı olduğu ve bu tesislerden gençlerin faydalanması yönünde hayata geçirilmesi açısından; Kireçburnu Mahallesi 471 ada, 17 parseldeki spor tesisleri yapılması için spor alanına şimdilerde spor alanı yerine ne yapılmaktadır? Spor alanı olarak bu yere spor tesisi neden yapılmıyor?

2) İlçe spor kulüplerimize ödeneceği belirtilen zamlı katılım ücretleri ve kategori başına verilecek tutarların ne zaman hangi tutarların ödeneceği, yani hangi tarihte kulüplere verileceğini soruyorum.

3) Sarıyer Belediyemizin spor işleri müdürlüğümüzden; ödül yönetmeliğimizin genel hükümlerini, ödüllendirme şekillerini ve hususlarını, ödül yönetmeliğimiz şu ana kadar işlediyse kimlere ne ödüller verilmiştir?

4) Sarıyer ilçemizde belediyemizin projelerinde olan, spor tesislerinin nerelerde yapıldığı ve inşasının ne durumda olduğunu buradan AK Parti grubum adına ve Sarıyer spor kulüpleri, Sarıyer gençliği ve halkımız adına soruyorum.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi