İstanbul Gündemi

Saadet Partisi’nden ‘İstanbul'un Tarihi Sokakları’ fotoğraf yarışması

Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 4. Geleneksel "İstanbul'un Tarihi Sokakları" fotoğraf yarışması düzenleniyor.
Saadet Partisi’nden ‘İstanbul'un Tarihi Sokakları’ fotoğraf yarışması
Haberler / Politika
2 Ocak 2024 Salı 11:09

Geleneksel olarak fotoğraf yarışması düzenleyen Saadet Partisi İstanbul, bu yıl da geniş katılımlı olması beklenen yarışmaya fotoğrafseverleri bekliyor.

“YARIŞMAMIZA TÜM FOTOĞRAFSEVERLERİ BEKLİYORUZ”

Fotoğrafseverlere çağrıda bulunna Kadın Kolları, “Şehrin hafızası, geçmişin aynalarıdır sokaklar... Sizleri tarihin,sanatın ve kültürün izini sürmeye davet ediyoruz. "İstanbul'un Tarihi Sokakları" konulu 4.geleneksel ödüllü fotoğraf yarışmamıza tüm fotoğrafseverleri bekliyoruz” dedi.

“İSTANBUL’UN TARİHİNİ KORUMAK EN ÖNEMLİ GÖREVLERİMİZDENDİR”

Yarışmayla ilgili paylaşım yapan İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Kadın Kollarımızın Geleneksel olarak düzenlediği fotoğraf yarışmasının bu yıl konusu “İstanbul’un Tarihi Sokakları”  En kıymetlimiz İstanbul’un tarihini korumak en önemli görevlerimizdendir.  Yarışmaya tüm fotoğrafseverleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi