İstanbul Gündemi

Akşener’den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a flaş çağrı! ‘Ben PKK'lı isem...’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
6 Mayıs 2023 Cumartesi 16:37

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere 8 gün kala Türkiye’nin birçok yerinde mitingler düzenleyen Meral Akşener, bu kez Aydın’da konuştu. Akşener’in hedefinde Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı.

“GİDECEĞİZ, NEZAKETİMİZLE EMEKLİYE SEVK EDECEĞİZ ERDOĞAN VE ARKADAŞLARINI”

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine değinen Akşener, “Çok ilginç bir seçime gidiyoruz. Sürtük olduk, çürük olduk, düşük olduk. 14 Mayıs akşamında hep birlikte tarih yazacağız. Şimdi ondan sonra ne yapacağız. Gideceğiz, nezaketimizle emekliye sevk edeceğiz Erdoğan ve arkadaşlarını. Emekli olunca 10-15 maaş alanların yüzünü merak ediyorum. Pudra çekemeyecekler. Aydın'ın burasını şereflendiren değerli kardeşlerim, sizin nereniz nasıl işgalci olursunuz? Aydın işgalcileri kanı pahasına sürüp atmıştır. Aydın'da işgalci bir kişi yoktur. Hepiniz kendi geçmişine bakın. Bir seçime gidiliyor ve bir karar vereceksiniz. Aydın'ın cezalandırılmasına mı, yoksa sizi soyanları emekli etmeye mi oy vereceksiniz?” ifadelerini kullandı.

“BEBEK KATİLİNİN KARDEŞİNE 'BİZİM MEHMET' DEDİN”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sert sözlerle yüklenen Akşener, “Bana bakın ben PKK'lıymışım. Aydın'da, İstanbul'da PKK'lıyım, Van ve Hakkari'de faili meçhulcuyum. Buradan sesleniyorum. Sağ elinde Gaffar Okkan'ın katilleri var, sol elinde Habur rezaleti var. Orada teröristler rahatsız olmasın diye Türk bayrağı ve Atatürk'ün resmini dışarı çıkarttın. Habur rezaletini yaptın, Bebek katilinin kardeşine 'Bizim Mehmet' dedin. Akraba olmuşlar. Kırmızı bültenle arandığında haberim yoktu dedin. Bunlar ülke yönetiyor. Sağ elinde Hizbullah sol elinde PKK var. Beni PKK'lI isem hainimdir. Tutuklayın kardeşim, dokunulmazlığım yok. Seçim için bu kadar iftira ve çirkinlik... Ne alakası var” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi