İstanbul Gündemi

Aslı Bankoğlu ile Pazar söyleşisi

Player yükleniyor...
Haberler / Kültür-Sanat
30 Mayıs 2021 Pazar 20:26

Merhaba Aslı, seninle aynı okulda hatta aynı bölümde okuduk. Okullu yazar olmak sana neler kattı?

Okullu yazar olmak işin matematiğini görmemi; okumadığım, bilmediğim, izlemediğim filmlerle tanışmamı ve hayata daha evrensel bakabilmemi sağladı.

Oyunculuk eğitimi de aldın ve oyunculuk yapıyorsun. Oyunculuk hayatında nasıl bir yer tutuyor?

Oyunculuk hayatımda resmen ayrı bir alan. İçimdeki bambaşka bir Aslı’yı çıkartmamı sağlıyor. Olmazsa olmaz benim için. Her ne iş yaparsam yapayım sanırım asla vazgeçemeyeceğim bir alan.

Menajerlikten de bahsedelim. Hangi oyuncularla çalışıyorsun?

Şehir ve devlet tiyatroları oyuncularıyla genelde çalışıyorum. Hepsi birbirinden değerli olduğu için isim olarak söylemeyi doğru bulmuyorum. Birini söylesem diğeri kırılır. Hepsi bilinen ve çok sevilen oyuncular.

Hem oyunculuk hem de menajerlik bir arada nasıl yürüyor?

Valla bu kısımda ortağım Seda Yazıcı imdadıma koşuyor. Bende onun oyuncusuyum sonuçta:) Yoğun ve koşturmacalı bir süreç ama altından kalkabiliyorum diye düşünüyorum.

Yakın zamanda bir filmde daha rol aldın. Filmden bahseder misin?

Bayram Şekeri filminde rol aldım. Yapımcımız Bilal Kalyoncu gerçekten çok içime sinen bir role beni uygun gördü. Kendisine buradan teşekkür ederim. Başrollerinde Öykü Gürman, Ulaş İnan Torun, Kaan Yılmaz, Deniz Oral, Tarık Sofuoğlu gibi değerli oyuncular rol aldılar. Sıcak bir aile filmi oldu. Yer yer güleceğimiz yer yerde ağlayacağımız eski Türk filmleri tadında olan bu iş uzun süre hafızalardan silinmeyecek diye düşünüyorum.

1-5 Haziran arası Diyarbakır’da olacaksın. Jüri oldun. Bize biraz bilgi verir misin?

400’den fazla film izledik. Bu koşa filmler çok değişik bakış açılarına sahip. Her bir film ayrı bir dünya. Diyarbakır’da böyle bir işin içinde olmaktan onur duydum.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor musun?

Instagram’da özellikle oldukça aktifim. Durum anlarımı ve oyuncularımızın başarılarını paylaşmaktan zevk alıyorum. İnsanlarla iletişim kurmak açısından ya da farklı yaşamları gözlemlemek adına keyifli bir ortam olarak düşünüyorum.

Pandemi seni nasıl etkiledi? Pandemi bitince planların neler?

Pandemi herkes gibi bana da fenalık geçirtti. Ama yapacak bir şey yok. Zorlu süreçte maske ve mesafe kuralı uymak zorundayız. Pandemi bitince tek istediğim şey herkese doyasıya sarılıp kucaklamak. Sağlıklı günlerde biran önce görüşmek üzere..

Teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim.

Hande Yöremen - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi