İstanbul Gündemi

ATAŞEHİR AK PARTİ'DEN BOMBA GİBİ ‘'BAHAR FESTİVALİ''

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
11 Mayıs 2015 Pazartesi 10:55
Seçim çalışmalarına dur durak demeyerek ara vermeden devam eden Ataşehir AK Parti, Ataşehir Mevlana Mahallesi'nde düzenlediği unutulmayacak bir festivalle ‘Bahara Merhaba' dedi.
Katılımcıların yoğun ilgi gösterildiği festivale vatandaşlar halaylarla, horonlarla şarkılara eşlik ederek renkli görüntüler oluşturdu. Kafkas, horon, hip-hop dans gösterileri, tahta bacak adamlar, sema gösterisi, aşuk ile maşuk ve İsmail Türüt konseri kapsamında gerçekleşen festivalde yiyecek, içecek ikramları da eksik edilmedi. Taraflı tarafsız herkesin son derece memnun kaldığı festivalde, Ataşehir AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı ile fotoğraf çektirmek için yoğun ilgi gösteren vatandaşların memnuniyeti gözlerden kaçmadı.
Festival devam ederken davul zurna eşliğinde büyük bir coşku ile alana gelen partinin sempatik simalarından AK Parti 1.Bölge Milletvekili Adayı Faik Işık partililer tarafından yoğun ilgi ve alkışlarla karşılandı. Ardından günün anlam ve önemine dair konuşan Ataşehir AK Parti İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı önemli açıklamalarda bulundu. 
‘'DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET''
İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, ‘'Bu güzel günde siz değerli Ataşehirlilerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu festivalden de alnımızın akıyla çıkarak sizlere memnun kalacağınız bir hizmeti daha verebilmenin gururunu yaşıyoruz. Çünkü bizim için aslolan, davamız hizmet, sevdamız millettir. İşte bu dava ve sevda ile kuruluşundan bu yana daha güçlü, daha refah, daha yaşanabilir bir Türkiye yapma adına gecesini gündüzüne katan lideriyle, Cumhurbaşkanı ve Başbakanı'yla durmadan, yılmadan, bıkmadan mücadelemizi devam ettiriyoruz. Bu kuvveti de milletimize olan aşkımızdan, milletimize olan sevdamızdan alarak yapıyoruz.  Çanakkale zaferi'nin 100. Yılında Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimini yaşayacağız. Bu artık bir istiklal mücadelesidir. Seçime çok az bir zaman kala AK Parti karşıtı bütün muhalefet ve şer güçler son kozlarını oynamak için her gün her türlü farklı bir tezgahın içine giriyorlar ama hamdolsun sizler bunlara fırsat vermiyorsunuz.''  Diyerek konuşmasını tamamlayan Yağcı ardından mikrofonu Milletvekili Adayı Faik Işık'a verdi.
‘'HASTALIKLI KOALİSYONA KARŞI TEK ÇARE AK PARTİ''
İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı'nın ardından konuşmasını yapmak üzere mikrofona AK Parti 1.Bölge Milletvekili Adayı Faik Işık geldi. Işık; ‘'Artık seçim sürecinde sona doğru yaklaşıyoruz. Fakat bu seçimin diğer seçimlerden çok daha farklı bir durumu var. Bu seçim, hastalıklı bir koalisyona karşı verilen bir mücadeledir. Bu koalisyon, operasyoncuların koalisyonudur. Bu operasyoncular, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde her zaman kendisini müttefiklik adı altında veya stratejik bir ortaklık olarak kabul edilen ülkelerin içerisinde ‘Hayır' diyemeden her türlü operasyonun içine katılabilen bir müttefiklikten, koalisyondan bahsediyorum.''
‘İSRAİL'E ONE MİNUTE DEDİ DİYE CEZALANDIRMAK İSTEYENLER VAR'
‘'Türkiye, İsrail'e kendi bölgesinde ‘'One Minute'' dedi diye cezalandırılmak istendi. Fakat bir yiğit çıktı ve buna dimdik durarak karşılık verdi. Ne duruşundan, ne adamlığından ödün verdi. Bunu yapan adam da, adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu yüzdendir ki, aynı şer zihniyetler şimdi de Türkiye'nin yegane kurulacak sistemi olan başkanlık sistemine de karşı durmaktadır. İçeriden kaleyi fethedebilmek için hastalıklı operasyoncu koalisyonu besleyerek çanak tutmaktalar ve akıllarınca yeni bir koalisyon hükümeti kurdurmak için davetiye çıkarmanın savaşını vermektedirler. İşte bu yüzden 7 Haziran seçimleri bütün bu dönen senaryolara karşı verilecek en güzel ve en tarihi cevap olacak.'' İfadelerine yer veren Işık ardından konuşmasına son verdi. Konuşmalarının ardından vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektiren Av.Mustafa Naim Yağcı ve Faik Işık'ın sonrasında İsmail Türüt konseri ile program sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi