İstanbul Gündemi

Ataşehir'in 'DEVA'sından alkış alan hareket!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
13 Aralık 2022 Salı 11:09

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası kapsamında oldukça beğeni toplayan ve alkış alan bir etkinlik düzenlendi. 
 

ÖĞRENCİLERE MEYVE İKRAMI
 

DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya öncülüğünde, yerli malı haftası kapsamında Ataşehir Akşemsettin İlkokulu ziyaret edildi. Ziyarette ise sınflarda öğrencilere tamamı yerli ve milli olan meyvelerden ikram edildi. 
Başkan Barış Yılmazkaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,  12-18 Aralık Yerli Malı Haftası hakkında öğrencilerde bir farkındalık ve bilinç oluşturmak istediklerini söyledi. 
 

"YERLİ MALININ KIYMETİNİ..."
 

Yılmazkaya, bunun için Ataşehir Akşemsettin İlkokuluna gittiklerini dile getirerek, "Okulumuzu ziyaret edip çocuklarımıza topraklarımızda yetişen birbirinden lezzetli meyvelerden dağıttık. Hepsine afiyet olsun diliyoruz. Yerli malının kıymetini bilmelerini temenni ediyoruz." dedi. 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi