İstanbul Gündemi

İstanbul'un 'Saadet'inden iktidara yaylım ateşi!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
10 Aralık 2022 Cumartesi 14:15

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, gündeme ilişkin oldukça dikkat çeken çıkışlarıyla biliniyor. Başkan Yazıcı, bir süredir devam eden zincir market tartışması konusunda da iktidara sert eleştiriler yöneltti. 
 

"TÜRKİYE'DEKİ YAĞMA HİÇBİR YERDE YOK"
 

Şu anda Türkiye’deki yağmanın dünyanın hiçbir yerinde olmadığını anlatan Yazıcı, "İşin kötü tarafı sorgulanamıyor. Ama Meclis olduğu zaman Cumhurbaşkanı da Başbakan da milletvekilleri de bakanlar da sorgulanır. O imkan verilecek Meclis’e. Ve böylece herkes yaptığından sorumlu olacak. Kimse suçunu, kabahatini başkasına yükleyerek, aradan sıyrılamayacak." dedi. 
 

"DEVLETİ YÖNETMEYİ BİLMİYORLAR"
 

Başkan Yazıcı, bunun en bariz örneklerinden birisinin zincir marketler konusunda yaşandığını anlatarak, "Devlet yönetmeyi bilirseniz, market yönetmeye çalışmazsınız. Bakın ekonomiyi bitirdiler. Sanki bunu marketler yapmış gibi hava estiriyorlar. Sanki yüksek pahalılığın sorumlusu marketler. Hadi diyelim marketlerde satılan ürünleri onlar artırıyor. Peki doğalgazı, benzini, mazotu, doları, vergileri kim artırıyor? Vergi dairesi mi vergilere zam yapıyor?" diye konuştu. 
 

"SORUNLARA ÇARE ÜRETEMEYEN..."
 

Ülkedeki tüm sorunların kaynağının iktidar olduğunun altını çizen Yazıcı, "Sorunlara çözüm üretemeyen her soruna bir suçlu üretir. Bu iktidar millete yapılan yanlışlara değil; kendine yapılan yanlışlara ceza kesiyor. Bir zincir marketle ters düştünüz; hemen mühürlemeye başladınız. Sizin yaptığınız bütün marketleri denetlemek değil, bir marketi düşman bellemek." şeklinde konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi