İstanbul Gündemi

Aykut Erdoğdu’dan ‘Ümraniye’de uyuşturucuyla mücadele’ vurgusu! ‘Çocuklarımız uyuşturucu belasına düşmeyecek’

Proje tanıtım toplantısında vaatlerini bir bir açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu’nun uyuşturucuyla mücadeleyle ilgili sözleri büyük ses getirdi. Erdoğdu, uyuşturucuyla sonuna kadar mücadele edeceklerini bir kez daha yineledi.
Aykut Erdoğdu’dan ‘Ümraniye’de uyuşturucuyla mücadele’ vurgusu! ‘Çocuklarımız uyuşturucu belasına düşmeyecek’
Haberler / Politika
25 Mart 2024 Pazartesi 23:36

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen mitingde yaptığı ‘Bu sokaklarda bir kişiye uyuşturucu sattırmam, sattırmayacağım. Eğer satmaya devam ederlerse beylik silahımı koyacağım kendim sokağa ineceğim, sattırmayacağım” açıklamaya da değinen Aykut Erdoğdu, “Ben çocukları korumak istedim. Onlar gibi yaşlı, yorgun ve korkak değilim. Ben genç, atik ve yürekli bir adamım” dedi.

AYKUT ERDOĞDU: “YAVRULARIMIZI BU UYUŞTURUCU BELASINDAN KURTARMAMIZ GEREKİYOR”

“Kentsel dönüşüm ile birlikte yalnızca konforlu ve güvenli konutlarda oturmamıza değil, aynı zamanda uyuşturucu satılmasına da ağır bir darbe vurulmasına da vesile olacak. Çünkü kentsel dönüşüm ile birlikte yaşam kalitesi de artacak. Yavrularımızı bu uyuşturucu belasından kurtarmamız gerekiyor. Ümraniyespor Süper Lig’e çıkacak. Bu konuya sadece spor gözüyle bakılmaması lazım. Aynı zamanda bu uyuşturucuyla, suçla mücadeledir. Daha önce de söylediğim gibi tüm projelerimiz birbiriyle bağlantılı. Her şey aynı anda çalışacak ve çark dönecek.”

“ÇOCUKLARIN AKLINDA SADECE SPOR OLACAK”

“Ümraniyespor’un Süper Lig’e çıkması çok önemli. Çünkü Ümraniyespor bir model olacak. Yerli ve milli bir takım olacak. 11 yabancı futbolcuyla değil, kendi öz evlatlarıyla, altyapıdan yetişen futbolcularla mücadele edecek. Bunun için de kaynak ayırmak gerekiyor. Ümraniyespor bir vakıf olacak. Türkiye’deki gibi bir yönetim anlayışı olmayacak. Üniversitedeki mütevelli heyeti gibi bir anlayış olacak. Çünkü burası aynı zamanda bir spor üniversitesi olacak. Bununla bağlantılı her mahallede açık ve kapalı spor salonları olacak. En az iki tanesinde de yatılı okullar olacak. 5 sene sonra da Ümraniye’nin altyapısından yetişen futbolcular yurtiçi ve yurtdışına gidecek. Bu sayede futbol endüstrisine döviz girişi olacak. Bunları başardığımızda çocuklarımız kötü alışkanlıklara, uyuşturucuya düşmeyecek. Çocukların aklında sadece spor olacak. Aklında sürekli spor olan çocukların da hayatında uyuşturucu olmaz.”

“ONLAR GİBİ YAŞLI, YORGUN VE KORKAK DEĞİLİM”

“Medyada yer alan bir açıklama üzerine 3 gün beni konuştular. Ben çocukları korumak istedim. O zaman ilçende uyuşturucu satsınlar, çocukları zehirlesinler gel sen makam odana kendini kapat, rüşvet, yolsuzluk pazarlığını yap. Yok öyle şey! Onlar gibi yaşlı, yorgun ve korkak değilim. Ben genç, atik ve yürekli bir adamım.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi