İstanbul Gündemi

Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal'dan Şişli'ye insan odaklı projeler!

Şişli Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal, 5 yıllık görev döneminde hayata geçirmeyi planladığı projeleri kamuoyuyla paylaşmıştı. Ünal’ın duyurdu projelerin insan odaklı olması dikkat çekti.
Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal'dan Şişli'ye insan odaklı projeler!
Haberler / Politika
24 Mart 2024 Pazar 21:26

Ünal'ın projeleri arasında Şişli'yi depreme dayanıklı hale getirecek ada bazlı kentsel dönüşüm, her öğrenciye sıcak yemek, her okula güvenlik ve temizlik personeli, ücretsiz YKS ve LGS kursları, her mahalleye kreş, yaşlılar ve emekliler için sosyal tesisler, ücretsiz kültür turları ve sokak hayvanları için uygar çözümler yer alıyor.

KENTSEL DÖNÜŞÜM MODELİNİ UYGULAYACAĞINI AÇIKLADI

Ünal, Şişli'yi depreme karşı güvenli hale getirmek için ada bazlı kentsel dönüşüm modelini uygulayacağını açıkladı. Bu modelle mülk sahiplerinin hak kaybına uğramaması için hakça ve akılcı bir dönüşüm planı hazırlanacak. Ayrıca, her yeni binanın altında o binaya ait özel bir otopark inşa edilecek.

HER GENCİN HAYALLERİNE ULAŞMASINA DESTEK OLACAK

Şişli'deki tüm öğrencilere fırsat eşitliği sağlamak için Ünal, 30 bin öğrenciye her gün kahvaltı ve öğle yemeği verecek. Ayrıca, her okula güvenlik ve temizlik görevlisi istihdam ederek çocukların güvenli ve hijyenik ortamda eğitim görmesini sağlayacak. Ücretsiz YKS ve LGS kursları ile de her gencin hayallerine ulaşmasına destek olacak.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÇÖZÜMLER ÜRETECEK

Çalışan anneler için her mahallede kreş açacak olan Ünal, yaşlılar ve emekliler için de sosyal tesisler inşa edecek. Şişli sakinlerini ücretsiz Türkiye turlarına gönderecek ve sokak hayvanları için de uygar çözümler üretecek.

“ŞİŞLİ'Yİ GÜZELLEŞTİRMEYE VE KALKINDIRMAYA HAZIRIZ”

Ahmet Ünal, “Şişli'yi hak ettiği yere taşımak için gece gündüz çalışacağız. Projelerimiz hazır, ekibimiz hazır, Şişli'yi güzelleştirmeye ve kalkındırmaya hazırız” açıklamasını yaptı. Ahmet Ünal'ın projeleri sosyal medyada büyük beğeni topladı. Birçok kullanıcı projelerin Şişli için çok faydalı olacağını ve Ünal'ı destekleyeceklerini belirtti.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi