İstanbul Gündemi

Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal’dan Şişli için ‘planlı, düzenli ve kalıcı’ vaat!

Şişli Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal, göreve geldiğinde tüm altyapı çalışmalarını "planlı, düzenli ve kalıcı" olacak şekilde yapacağını vadetti.
Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal’dan Şişli için ‘planlı, düzenli ve kalıcı’ vaat!
Haberler / Politika
25 Mart 2024 Pazartesi 21:34

Belediye Başkan Adayı Ünal, "Hedefimiz, sağlam bir altyapı oluşturarak şehrimizi daha yaşanabilir ve gelişmiş bir hale getirmek." dedi.

PLANLI, DÜZENLİ VE KALICI ALTYAPI ÇALIŞMALAR

Göreve geldiklerinde her adımın önceden titizlikle planlanacağını ve her detayın gözden geçirilerek harekete geçeceklerini söyleyen Ahmet Ünal, Altyapı çalışmalarında, işlerin sistematik ve organize bir şekilde yürütüleceğini, böylelikle aksaklıkların önüne geçeceklerini vurguladı. Ünal, yapılan çalışmalar uzun vadeli çözümler sunacak ve gelecek nesillere fayda sağlayacaktır" dedi.

ŞİŞLİ'NİN SORUNLARINA ÇÖZÜM

"Şişli'nin her köşesi ayrı bir güzelliğe sahip, kozmopolit bir ilçe. Ancak Şişli'nin bu güzelliği, son yıllarda artan sorunlarla gölgeleniyor" diyen Ahmet Ünal, halkı dinleyecek, onların sorunlarını aktarabilecekleri muhataplarının olacağı ve hızlıca çözüm üretecek bir yönetim için aday olduğunu da sözlerine ekledi.

“HALKLA BİRLİKTE GÜÇLÜ BİR ŞİŞLİ”

Halktan kopuk olmayan bir anlayış ile kenti yöneteceklerini belirten Ahmet Ünal, "Halkı dinleyen, sorunlara çözüm üreten, hızlı ve şeffaf bir yönetime az kaldı; Gelin Şişli'nin kaderini birlikte değiştirelim!" dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi