İstanbul Gündemi

Ayyıldız: ‘‘AK Parti ve CHP açıklayacağımız belediye başkan adayının etrafında birleşmek mecburiyetinde’’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
29 Ağustos 2021 Pazar 15:56

AK Parti ve CHP’nin tek başına belediye başkanlığını kazanacak gücü kendilerinde görmediğini kaydeden Yeniden Refah Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Önder Ayyıldız, AK Parti ve CHP’nin önümüzdeki ay ismini açıklayacağı belediye başkan adayının etrafında birleşmek mecburiyetinde olduğunu söyledi.

Yeniden Refah Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Önder Ayyıldız, partisinin Ağustos ayı divan toplantısında konuştu.

Milli Görüş hareketinin geçmişten günümüze millet için yaptığı hizmetlere değinen Başkan Ayyıldız, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nı şu sözlerle eleştirdi: “Milli Görüş öyle bir siyasi harekettir ki; bir kazan sütü yoğurda çevirecek maya hükmündedir. Bu örnekten hareketle, Yeniden Refah Partimiz, Türkiye’nin 20 vilayetinden kalabalık olan 285 Bin nüfuslu Çekmeköy’ün mayasıdır. Neden bunu söylüyorum; Çekmeköy’de İstanbul Sözleşmesine “karşı duruş” gösteren  tek siyasi hareket kimdi; Yeniden Refah! İmam Hatip davasına sahip çıkan, gündemde tutan, eksikliği olan bölgelerde imam hatip okulu açılması İçin iktidar Partisine ve Belediye Başkanına baskı yapan kim ? Yeniden Refah ! Kur’an Kurslarının sayısının artması ve mevcutların ihyası  İçin çabalayan kim ? Yeniden Refah!, Uyuşturucu ile mücadele konusunda yeterli çaba gösterilmediğini, tüm kurum, kuruluş, vakıf ve derneklerle topyekûn olarak, kolektif bir çalışmayla gençlerimizi zehirleyen bu alçaklarla mücadele etme çağrısı yapan kim ? Yeniden Refah! Çekmeköydeki ruhsatsız pavyonların, fuhuş yuvalarının, kumarhanelerin kapatılması için belediyeye baskı yapan kim ? Yeniden Refah ! “Yahu idare edelim, görmezden gelelim diyen kim ? AK Partili Belediye Yönetimi ! Başka partilerin böyle bir derdi var mı ? Yok ! Rüşveti, yolsuzluğu, iltiması dibine kadar yapan belediyeye karşı, güçlü bir muhalefet ortaya koyamayan kim ? Millet İttfakı!’’ ifadelerini kullandı.

AK PARTİ VE CHP’YE SESLENDİ

Yeniden Refah Partisi’nin gelecek ay yapılacak ilçe kongresinde Çekmeköy Belediye Başkan Adayını açıklayacağını kaydeden Ayyıldız, ‘‘Şimdi bu AK Parti ve CHP’ye sesleniyorum; önümüzdeki ay yapacağımız ilçe kongresinde ortak belediye başkanı adayınız için önerimi açıklayacağım; zaten o ismin etrafında birleşmek mecburiyetindesiniz, tek başınıza belediye başkanlığını kazanacak gücü kendinizde görmüyorsunuz. AK Parti ve CHP olarak bu aday üzerinde birleşmenizden başka çareniz kalmadı. Böylece hepiniz bir; Yeniden Refah tek olacak ve Allah’ın izniyle yerel seçimleri kazanıp, bir kazan sütü yoğurt yapma hükmünde olan Milli Görüş mayasıyla Çekmeköyümüze en büyük hizmetleri yapacağız.’’ diye konuştu.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi