İstanbul Gündemi

Bahçeli seçim tarihini açıkladı! ‘Bu işi bitirelim’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
17 Ocak 2023 Salı 11:52

‘Seçim erken tarihe alınacak mı?’ sorusu Türkiye’nin gündeminde yer almaya devam ederken, MHP liderinden dikkat çekici bir çıkış geldi.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“Seçimlerin şölen havasında yapılması hepimizin görevidir. Muhalefet partilerinin çekinecek, ürkecek bir durumları yoksa buyursunlar. Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim. Uzlaşarak Türkiye'mizi birlikte seçime taşıyalım.”

“Kılıçdaroğlu çürümüş bir şahsiyettir”

“Kılıçdaroğlu istese de istemese de, çatlasa da patlasa da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte devlet hayatında birlik ve dayanışma ruhu hakimdir. Vesayet demek, bugünkü CHP yönetimi demektir. Kenan Evren kafası, Kılıçdaroğlu'nun kafasıdır. Türk askerine parmak sallama cürreti gösteren Kılıçdaroğlu çürümüş bir şahsiyettir. Bir tarafta terörist Demirtaş'ı sahiplenirken diğer tarafta Türk askerini rencide etmektedir.”

“HDP'nin kapatılması adalet ve demokrasi onurudur”

“Cumhurbaşkanı adayını bir türlü bulamayan, masada birbirlerine atar gider yapan zillet ittifakı Türkiye'nin önündeki düşman bariyeridir. Zillet ittifakı siyasi ve ahlaki kirlilikte, siyasi kışkırtıcılıkta alternatifsiz olduğunu açıkça kanıtlamıştır. Kılıçdaroğlu askere düşmanlık yaparken HDP'ye zeytin dalı verip dostluk mesajları verecek kadar küçülmüş ve ufalanmıştır. Teröre yardım ve yataklık yapan HDP kapatılmasın da Kandil'e milletimizin vergileri mi aktarılsın? Daha çok mermi almaları mı sağlansın? HDP'nin kapatılması bir adalet ve demokrasi onurudur.”

“Babacan'ın HDP'den siyaset yapmaya hazır olduğu ayan beyan ortadadır”

“Baykar şirketini suçlayan selamsız Babacan, yabancıların etki ajanlığı pozisyonunda sabitlenmiştir. Öyle ceket çıkarıp konuşmakla adamlık olmaz. Altılı masaya meydan okumakla da adaylık olamaz. Türk ordusuna 'Kimyasal silah kullandı' iddiasını atan Tabipler Birliği Başkanını ziyaret edip destek veren Babacan'ın HDP'den siyaset yapmaya hazır olduğu ayan beyan ortadadır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi