İstanbul Gündemi

Kağıthane Yaz Spor Okulları'ndan görkemli final!

Kağıthane Belediyesi tarafından çocuklara sporu sevdirmek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları'nın kapanış töreni Hasbahçe Stadyumu’nda gerçekleşti.
Kağıthane Yaz Spor Okulları'ndan görkemli final!
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Eylül 2023 Pazartesi 09:21

4- 15 yaş aralığındaki 10 bin çocuğa uzman eğitmenler eşliğinde eğitimler verildi. 22 ayrı branşta eğitimler alan Kâğıthaneli çocuklar farklı spor dallarıyla buluşarak keyifli vakitler geçirdi.

BİRÇOK ALANDA EĞİTİM ALDILAR

Bu yıl yaz spor okullarına kayıt yaptıran çocuklar; basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç, badminton, hentbol, dart, futbol, futsal, modern ve geleneksel okçuluk, jimnastik, karate, taekwondo, wushu, yüzme, güreş, tenis, buz pateni, boks, engelli basketbol ve engelli yüzme gibi alanlarda eğitimler aldı.

“ÇOCUKLARIMIZA BAŞARILARLA DOLU BİR GELECEK DİLİYORUM”

Yaz Spor Okulları kapanış törenine katılan Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “22 ayrı Branşta eğitim alan çocuklar Yaz Spor Okulları ile hem keyifli vakit geçirdiler hem de kendilerini keşfetme fırsatı buldular. Çocuklarımız bu eğitimden çok memnun kaldı, kışın da eğitimlere devam edeceğiz. Birçok da yeni arkadaş edindiler. Kağıthane'de geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyoruz. Çocuklarımıza başarılarla dolu bir gelecek diliyorum” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi