İstanbul Gündemi

Beşiktaşlı vatandaşlar şampiyonluk coşkusuna ortak oldu!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Beşiktaşlı vatandaşlar bu heyecanı Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda yaşadı.
Beşiktaşlı vatandaşlar şampiyonluk coşkusuna ortak oldu!
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Eylül 2023 Pazartesi 09:37

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın şampiyonluğunu kutlayarak: “Türkiye’nin Kadınları Avrupa Şampiyonu. Tebrikler Filenin Sultanları, sizinle gurur duyuyoruz” dedi.

TÜRK BAYRAKLARIYLA VE MARŞLARLA ORTAK OLDULAR

2023 CEV Avrupa Şampiyonası final maçında Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-2’lik setlerle kazanan Milliler 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olarak altın madalyayı kazandı. Tüm Türkiye’de heyecanla takip edilen final karşılaşması, Beşiktaş’ta da Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda Beşiktaş Belediyesi'nin organizasyonunda vatandaşları bir araya getirdi. Binlerce vatandaş millilerimizin şampiyonluk heyecanına Türk bayraklarıyla ve marşlarla ortak oldu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi