İstanbul Gündemi

BAŞKAN BAYRAKTAR, YEŞİLAY GENÇLERİYLE KAMPTA BULUŞTU

Player yükleniyor...
Haberler / Eğitim
23 Nisan 2018 Pazartesi 05:40
Yeşilay Sarıyer Şubesi,  Sarıyer Yeşilay Şube Başkanı Salih Bayraktar önderliğinde, Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız öğrencileriyle birlikte, İstanbul Büyükşehir Belediyesi´yle birlikte organize edilen tarihi yarımada turu düzenledi.
 
Haftasonu da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Marmaracık Gençlik Kampı´nda misafir edilen öğrencilere, Sarıyer İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ´Kalp Sağlığı ve Sağlıklı Yaşam´ konulu seminer gerçekleştirildi. Seminerle birlikte ayrıca, alanında uzman eğitmenler tarafından bedensel ve zihinsel amaçlı birçok aktivite gerçekleştirildi. Öğrenciler keyifli ve güzel anlar yaşadılar.
 
 
BAŞKAN BAYRAKTAR: "GENÇLERİMİZİN MUTLULUĞUNU GÖREBİLMEK EN BÜYÜK MUTLULUĞUMUZ"
 
 
Kamp programının içeriğine ve önemine dair açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Salih Bayraktar, "Geleneksel hale getirdiğimiz kamp programlarımızla haftasonları gençlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Gençlerimiz umudumuz, geleceğimiz, ışığımızdır. Onlara kamp programlarımız çerçevesinde, sağlıklı yaşamın mevcut koşullarını, zararlı alişkanlıklar ve bağımlılıklardan nasıl uzak durulması gerektiğini ve bununla birlikte aynı zamanda farklı alanlarda bedensel ve zihinsel gelişimi destekleyici birçok alanda aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizle birlikte, onların mutluluğunu görebilmek, onlara böyle güzel bir ortamda eğitim ve eğlenceyi bir arada yaşatabilmek ve yaşayabilmek en büyük mutluluğumuzdur´ diye konuştu.
 
 
Açıklamanın ardından Başkan Bayraktar gençlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, gençlerle tek tek ilgilenerek soru ve sorunlarına dair konuları dinlemeyi ihmal etmedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi