İstanbul Gündemi

Başkan Canpolat 'Ata'sını unutmadı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
29 Ekim 2022 Cumartesi 10:43

İstanbul‘a ‘adalet‘i getirmek amacıyla yola çıkan Adalet Partisi İstanbul İl Başkanı Ercan Canpolat, Türkiye için oldukça önemli olan bu günde, parti teşkilatı üyeleriyle Taksim‘de Cumhuriyet için yapılan törendeki yerini aldı. 

TAKSİM‘DE TÖREN DÜZENLENDİ

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu başta üzere yetkililerin katılımıyla, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Taksim Atatürk Anıtında resmi tören düzenlendi. 
Canpolat, Cumhuriyetin bu ülkenin en önemli değerlerinin başında geldiğini söyledi. 

'CUMHURİYET‘E SIMSIKI SARILACAĞIZ'

Cumhuriyetin çok zor şartlar altında kurulduğunu dile getiren Canpolat, 'Bu kutlu değeri bizlere bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşları ve emeği geçen diğer herkesi şükranla anıyoruz.' dedi. 

Başkan Canpolat, Cumhuriyet‘in değerini ilelebet bilmek zorunda olduklarını aktararak, 'Bu kadar zor şartlar altında kazanılan her şey gibi Cumhuriyet de oldukça değerli. Onun kıymetini bilmeli ve Atamızın bize gösterdiği hedefe doğru gitmeli, onun bize emanet bıraktığı her şey gibi Cumhuriyet‘e de sımsıkı sarılmalıyız.' diye konuştu.

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi