İstanbul Gündemi

Başkan İlhan ‘Çocuklarımızın geleceği için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çalışıyoruz’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Nisan 2023 Cumartesi 11:41

“BÜYÜK BİR SEVİNÇ VE GURURLA KUTLUYORUZ”

“23 Nisan 1920 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Hâkimiyet bilâ kaydü şart milletindir” sözleriyle millet egemenliğine dayanan bir demokrasi anlayışının temelini attığı Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun yıl dönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir sevinç ve gururla kutluyoruz. Bizler, dünyaya dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını verdiğimiz bu bayramımızda coşkumuzu ve sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaşıyor; gelecek nesillerin huzur, güven ve istikrarın sağlandığı bir ortamda yaşamaları için var gücümüzle çalışıyoruz.”

“YAPTIĞIMIZ HİZMETLERLE ÇOCUKLARIMIZI DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYORUZ”

“Ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışan, üreten, yenilikçi, girişimci, kültürel değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmek ve onların gayretleriyle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için hayatın her alanında yaptığımız hizmetlerle canımız çocuklarımızı desteklemeye devam ediyoruz. Çocuklarımızın geleceği için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan'ı çocuklara armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi minnet ve rahmetle yad ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi