İstanbul Gündemi

BAŞKAN İSMAİL ERDEM, DİŞ HEKİMLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Yaşam
24 Kasım 2014 Pazartesi 00:08

BAŞKAN İSMAİL ERDEM, DİŞ HEKİMLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Farklı meslek grupları ile iletişim içinde olan Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe ilçesindeki diş hekimleri ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı İsmail Erdem, toplumla bütünleşme yönünde yaptığı çalışmalara büyük önem veriyor.  Bu kapsamda Sancaktepe ilçesinde bulunan diş hekimleri ile bir araya gelen Başkan İsmail Erdem, sağlık çalışanlarının ve yerel yöneticilerin bir araya gelip fikir alış verişinde bulunmasının anlamlı olduğunu belirtti. Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan’ında katıldığı ve 21 Kasım Cuma günü Ortadağ Tesisleri’nde yapılan yemekli toplantıda konuşan Başkan İsmail Erdem: "Nasıl ki biz belediye olarak ilçemizde yaşayan her bireyin refahı ve geleceği için mücadele ediyorsak sizlerde bu bireylerin sağlıklı bir yaşam sürmesi için uğraşıyorsunuz. Dolayısıyla bizler et ve tırnak gibi ayrılmaz unsurlarız." diye konuştu.

Başkan Erdem, konuşmasında ilçemizde yapılan sağlık hizmetlerinden bahsederek : “Halkımızın dertlerine derman olacak sağlık yatırımlarını hizmet önceliklerimizin en başında görüyoruz. Çünkü biliyoruz ki, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Sağlıklı bir toplum yapısı; vücut ve kafa yapısı sağlam bireyler tarafından oluşturulur. Sağlıklı bireyler için, hastalıkların tedavisi kadar, sağlığın korunması da çok önemlidir. Biz bu nedenle, sağlık hizmetlerinde ilk koruma kademesi olan Aile Sağlığı Merkezleri’ne büyük önem veriyoruz” dedi. Erdem, konuşmasında yapılan diğer sağlık hizmetlerine de değinerek: “Vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gören ve memnuniyetle karşılanan kapsamlı sağlık taramaları gerçekleştiriyoruz. Yine ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yönelik sürdürdüğümüz evde bakım hizmetiyle hastalarımıza kol kanat geriyoruz. Yürüyecek durumda olmayan hastalarımızın, evlerinden sağlık kuruluşuna ve sağlık kuruluşundan evlerine nakillerini gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Sancaktepe’de sağlık sektöründeki önemli yatırımlar olduğunu belirten diş hekimleri de,  ilçe merkezinin her geçen gün büyümesi nedeniyle eğitim, spor, kültür alanında yapılan yatırımların yanı sıra sağlık kurumlarının, yol, kaldırım gibi ihtiyaçlarına çözüm için gerçekleştirilen çalışmaları takdir ettiklerini ifade ettiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi