İstanbul Gündemi

Başkan Kızıldaş ‘14 Mayıs’tan sonra her gün 23 Nisan gibi bayram havasında kutlanacak’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Nisan 2023 Cumartesi 11:53

“23 NİSAN HİÇBİR GÜCÜN HALKIN GÜCÜ ÜZERİNDE OLMADIĞININ İLANIDIR”

“23 Nisan, ulusal egemenliğimizin kayıtsız ve şartsız milletin olduğunun ve hiçbir gücün halkın gücü üzerinde olmadığının ilanıdır. Bu tarihi günün çocuklarımıza armağan edilmesi ise her yaşta ve her bilinç düzeyinde insanların ulusal egemenliğe, cumhuriyete, bilime, aydınlığa sahip çıkması anlamını taşımaktadır. Ulusal kurtuluş mücadelesini Meclis aracılığıyla vermiş, tarihimizin en zor zamanlarında Meclis’in iradesini her zaman gözetmiş olan Büyük Atatürk, halk iradesinin bağımsızlığını, ulusun kendi kaderini belirlemesini ve kendi geleceğini özgür iradesiyle tayin etmesini mücadelesini vermiş, kazandırmış ve geleceğe taşımıştır.”

“BÜYÜK ATATÜRK’E SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

“Özgür iradeyi, halkın egemenliğini bu topraklarda egemen kılan Atatürk’e, silah arkadaşlarına, aziz şehitlerimize, gazilerimize sonsuz şükran ve minnetimizi sunuyoruz. Bu tarihi günün çocuklarımıza armağan edilmesindeki öngörüsüyle Büyük Atatürk’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum. İnanıyor ve diliyorum ki, 14 Mayıs’tan sonra bütün çocukların özgür ve eşit olacağı bir dünya kurulacak ve o dünyada her gün 23 Nisan gibi bir bayram havasında kutlanacak.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi