İstanbul Gündemi

Başkan Kızıldaş ‘Basın, doğru bilgiye yönlendiren en önemli vasıtadır’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
3 Mayıs 2023 Çarşamba 10:37

“DOĞRU SONUÇLARA ULAŞMAYA YÖNLENDİREN EN ÖNEMLİ VASITADIR”

“Basın mensuplarının, çalışmalarını özgürce yapabilmesinde basın özgürlüğünün büyük önemi vardır. Basın demokratik, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, yapılan hizmetlerin vatandaşlarımıza yansıtılması ve sorunların çözülmesinde çok önemli bir kamu hizmeti üstlenen basınımız, farklı görüşlerin seslendirilmesine imkân sağlayarak, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren en önemli vasıtadır.”

“YAZMAK VE KONUŞMAK, BASINI VE BİZİ ÖZGÜR KILAR”

“Bilme hakkı için basın özgürlüğü korunmalıdır. Yazmak ve konuşmak, basını ve bizi özgür kılar. Basın kuruluşlarımızın, özellikle yerel basınımız ve çalışanlarının zor şartlarda bile görevlerini yerine getirebilmek için gösterdikleri çabayı biliyor ve bu gayretlerini takdirle karşılıyorum. Ülkemizde ve ilimizde, çok zorlu şartlarda kamuoyuna haber ve bilgi akışı sağlayan, aynı zamanda medyatik tüm alanlarda görevlerini sürdüren bütün basın mensuplarımızın, "Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nü" kutluyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi