İstanbul Gündemi

Başkan Öztekin 10 Kasım'ı andı

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
11 Kasım 2022 Cuma 10:13

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, 10 Kasım kapsamında özel bir mesaj yayınlayarak, Atatürk‘ü andı. 
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün ölüm yıl dönümü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Kâğıthane’de de törenler yapıldı.

TÖREN YAPILDI

Kâğıthane Meydanı‘ndaki Atatürk Anıtı‘na çelenklerin konulmasıyla başlayan tören; saat 09.05‘te saygı duruşuyla sürdü. Tören, İstiklal Marşı‘nın okunmasıyla bitti.
Törene Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Tahir Şahin, kuvvet komutanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Daha sonra ise törenler kapsamında Kâğıthane Belediyesi Etkinlik Salonu‘nda sinevizyon ve oratoryo gösterisi ile şiirler okundu. Programda öğrenciler Atatürk‘ün sevdiği türküleri seslendirdi. Programın sonunda öğrencilere ödül verildi. 

BAŞKAN ÖZTEKİN‘DEN MESAJ

Bu arada, Başkan Mevlüt Öztekin Atatürk‘ü Anma Günü‘ne özel mesaj yayınladı.
Mesajında Atatürk‘ü rahmetle anan Öztekin, 'Cumhuriyetin 99. yılına erişen ülkemiz istikrar içinde güçlenmeye, büyümeye ve demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam etmektedir. O‘nun ‘en büyük eserim‘ dediği Türkiye Cumhuriyeti, bugün dünyada sözü dinlenen, dostluğu aranan ve uluslararası sorunların çözümünde aktif rol üstlenen yüksek itibara sahip bir ülkedir. Atatürk’e ve Cumhuriyetimize yapılacak en büyük katkı birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, özellikle de 2053, 2071 hedeflerimize sıkı sıkıya sahip çıkmaktır.‘‘ ifadelerini kullandı. 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi