İstanbul Gündemi

Başkan Öztürk ‘Darbeci hainler 15 Temmuz’da amaçlarına ulaşamadılar’

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, “Darbeci hainler 15 Temmuz’da amaçlarına ulaşamadılar” ifadelerini kullandı.
Başkan Öztürk ‘Darbeci hainler 15 Temmuz’da amaçlarına ulaşamadılar’
Haberler / Politika
15 Temmuz 2023 Cumartesi 09:18

“TÜRKİYE YAKLAŞIK YÜZ YILLIK DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNE SAHİPTİR”

“Millet olarak varlığımızın temeli olan Türkiye Cumhuriyeti, ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin öncülüğünde yaklaşık yüz yıllık demokrasi kültürüne sahiptir. Yüce Türk milletine mutlu, huzurlu, gururlu, onurlu ve özgür bir şekilde yaşama imkanı sunan Cumhuriyetimiz, iç veya dış kaynaklı olaylardan dolayı zaman zaman zor dönemlerden geçmiştir. Devletimizin yönetimini demokrasi dışı yöntemlerle ele geçirmeyi hedefleyen malum terör örgütü, 15 Temmuz 2016 günü darbe girişiminde bulunmuştur.”

“DARBECİ HAİNLER AMAÇLARINA ULAŞAMAMIŞLARDIR”

“Hain darbeciler, ülkemizin savunması için alınmış silahlarla, milli egemenliğimizin en temel dayanağı olan TBMM’ye saldırmış, yurdumuzun çeşitli yerlerinde 251 vatandaşımızı şehit etmiş, ülkemize maddi ve manevi olarak büyük zararlar vermiştir. Yurtsever vatandaşlarımızın canlarını ortaya koydukları mücadele ve milletimizin dirayeti sayesinde darbeci hainler amaçlarına ulaşamamışlardır. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Yüce Türk milletine sabır ve başsağlığı diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi