İstanbul Gündemi

Başkan Rıza Akpolat Beşiktaş’ın olağanüstü kongresinde tercihini yaptı

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda kulübün yeni başkanının belirleneceği seçim için oyunu kullandı.
Başkan Rıza Akpolat Beşiktaş’ın olağanüstü kongresinde tercihini yaptı
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Aralık 2023 Pazartesi 12:09

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 35. Başkanını seçeceği Olağanüstü Seçimli Genel Kurul, Akatlar Spor Kompleksi’nde başladı. Serdar Adalı ve Hasan Arat’ın başkanlık için yarıştığı kongrede üyeler saat 10.00 itibarıyla salona alınmaya başlarken, 11.00 itibarıyla da oy kullanma işlemi başlatıldı.

HER İKİ ADAYA DA BAŞARILAR DİLEDİ

Beşiktaş kongre üyesi olan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da oyunu kullanmak için kızlarıyla birlikte Akatlar Spor Kompleksi’ne geldi. Taraftar ve kongre üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği Rıza Akpolat, oyunu kullandıktan sonra her iki adaya da başarılar diledi.

“BEŞİKTAŞ’IMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Rıza Akpolat seçimle ilgili olarak da kişisel hesaplarından bir paylaşımda bulunarak, “Beşiktaş sen bizim her şeyimizsin! Beşiktaşımızın olağanüstü seçimli genel kurulunda kızlarımla beraber oyumuzu kullandık. Beşiktaş’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi