İstanbul Gündemi

Başkan Yazıcı’dan ‘millete hizmet’ vurgusu

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından “İnanç, azim ve kararlılıkla Saadet Burada!” temalı toplantı gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda, yapılan çalışmalar değerlendirilirken, gerçekleştirilecek faaliyetler de ele alındı.
Başkan Yazıcı’dan ‘millete hizmet’ vurgusu
Haberler / Politika
12 Haziran 2023 Pazartesi 10:18

Her kademeden partilinin yer aldığı toplantıya; İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, milletvekilleri, genel merkez yöneticileri, ilçe başkanları, il yöneticileri ve partililer katıldı.

“MİLLETİMİZİN MENFAATLERİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Sahada ve TBMM’de millet için çalışacaklarının altını çizen Başkan Yazıcı, Twitter hesabından “Saadet Partimizin İstanbul Teşkilatları olarak “İnanç, azim ve kararlılıkla Saadet Burada!” temalı toplantımızı Milletvekillerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Ezelden beri süregelen ve ebede kadar sürecek olan kadim mücadelenin emektarları ile yeniden bismillah dedik. Toplantımıza katılarak gücümüze güç, inancımıza inanç katan kıymetli Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Milletimize sözümüzdür: TBMM’de hiçbir çıkar hesabına teslim olmadan milletimizin menfaatleri için çalışacağız” mesajını paylaştı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi