İstanbul Gündemi

Başkan Yazıcı Mısır’a giden heyeti uğurladı

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, partisinin ve Gelecek Partisi’nin milletvekillerinden oluşan heyeti Gazze’ye destek olmak amacıyla Mısır’a uğurladı.
Başkan Yazıcı Mısır’a giden heyeti uğurladı
Haberler / Politika
3 Kasım 2023 Cuma 14:51

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi milletvekillerinden oluşan 4 kişilik heyet, Gazze'ye yapılan insani yardım çalışmalarını desteklemek ve yerinde incelemek amacıyla Mısır'a gitti. Heyette; Saadet Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan, İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya ve Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan ile Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün yer alıyor.

“AMBARGOYU KIRMAK ÜZERE GAZZE’YE YOLCU ETTİK”

X hesabından paylaşım yapan İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Saadet - Gelecek TBMM Grubumuzdan milletvekillerimizi, terör rejimi İsrail’in soykırım çabasını engellemek ve uyguladığı ambargoyu kırmak üzere Gazze’ye yolcu ettik. Uluslararası toplum ve işbirlikçiler üç maymunu oynasa da bu zulmü bitirmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz!” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi