İstanbul Gündemi

Başkan Yıldırım terörü lanetledi!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Kasım 2022 Pazartesi 10:24

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Beyoğlu‘ndaki İstiklal Caddesi‘nde meydana gelen, 6 kişinin ölmesine, onlarca kişinin de yaralanmasına yol açan terör saldırısına sert tepki gösterdi. 

'ÇOK CANIMIZ GİTTİ'

Türkiye‘nin terörden çok çektiğini belirten Yıldırım, 'Ülkemizin başındaki en büyük bela bu terör. Yıllardır onbinlerce canımızı aldı. Çocuklarımız, gençlerimiz, annelerimiz, polis, asker, öğretmenlerimizi şehit etti. Yine benzer bir olayı yaşamak yine bizi yıktı. Yine evlerimize bomba düştü. Neden, ne amaçla yapıyorlar anlamak mümkün değil. Ellerine ne geçti anlaması imkansız.' dedi.

'TERÖRE LANET OLSUN'

Başkan Yıldırım, son yapılan saldırıyı da lanetleyerek, 'İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah‘tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Terörü her kim yapıyorsa, terör her nereden geliyorsa ona, bunu planlayanlara binlerce kez lanet olsun. Devletimiz sorumlularını en kısa sürede bulup, yapılması gerekeni yapacaktır. Kimsenin en ufak şüphesi olmasın.' diye konuştu.  

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi