İstanbul Gündemi

Sarıyer'de heyecan dorukta!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Kasım 2022 Cumartesi 13:15

İstanbul‘da hayata geçirdiği projelerle dikkatleri çeken Sarıyer Belediyesi‘nde ‘büyük gün‘ için geri sayıma geçildi. Belediye tarafından imza atılan 25 proje, yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek toplu açılış ve temel atma töreniyle ilçeye kazandırılacak. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in ev sahipliğinde gerçekleşecek törene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılacak.
Törende, yeni tesisler, merkezler, parklar ve kreşler başta olmak üzere 17 projenin açılışı yapılırken, 8 önemli projenin de temeli atılacak. Tören, 13 Kasım saat 11.00’de Büyükdere Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi bahçesinde gerçekleşecek.

AÇILIŞI YAPILACAK PROJELER

Törende, şu projelerin açılışı yapılacak:
'Büyükdere Mahallesi Açelya Çocuk Gündüz Bakımevi, Reşitpaşa Mahallesi Halit Ayar Çocuk Gündüz Bakımevi, Huzur Mahallesi Defne Yazıcıoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi, Büyükdere Kütüphanesi, Maslak Mahallesi Muhtarlığı, Türkiye Akademi Eğitim Platformu, Prof. Dr. Uğur Şahin ve Dr. Özlem Türeci Sosyal Yaşam, Rehabilitasyon ve Terapi Merkezi, 1.Sınıf Atık Getirme Merkezi, Çayırbaşı AFAD Merkezi, Cevahir Sönmez Spor Parkı, Kemal İnci Parkı, Necip Fazıl Kısakürek Parkı, Kenan Pars Sağlıkçılar Parkı, Kısırkaya Mahallesi Parkı, Demirtaş Ceyhun Parkı, Uskumruköy Mahallesi Parkı, Kocayemiş Parkı'

TEMELİ ATILACAK VE DEVAM EDEN MERKEZLER

Törende ayrıca Poligon Mahallesi Spor Kompleksi ile Maden Mahallesi Balık Pazarı‘nın temeli atılacak. 
FSM Gündüz Bakımevi, Pınar Mahallesi SAGEM (Sarıyer Belediyesi Gündüz Bakımevi), Rumeli Feneri Mahallesi Balık Mezat Yeri ve Sosyal Tesis, Gümüşdere Mahallesi Konserve Köy Tarım Evi ve Sosyal Tesis, Büyükdere Mahallesi Su Sporları Merkez ve Maslak Mahallesi Sahra Mutfağı ve Aşevi‘nin de çalışmaları devam ediyor.

'OLDUKÇA MUTLUYUZ'

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, göreve geldikleri günden beri onlarca projeyi hayata geçirdiklerini anlatarak, 'Yeni projelerimizi hayata geçiriyoruz. Her yaştan Sarıyerli için daha yaşanabilir bir kent tasarladığımız Sarıyer Belediyesi çatısı altında 25 yeni projeyi toplu açılış ve temel atma törenleriyle ilçemize kazandırmaktan gurur duyuyoruz. CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu‘nun katılımıyla gerçekleşecek. Bunun için oldukça gururluyuz.' dedi.

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi