İstanbul Gündemi

Başkan Yıldırım yine ziyaretlerde!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Kasım 2022 Cumartesi 11:23

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım‘ın mesaisi adeta 7/24 sürüyor. Yıldırım, neredeyse her akşam ilçede bulunanların evine, düğününe ya da iş yerine misafir oluyor. 
Başkan Yıldırım dün yine ziyaretler yaptı. Önce AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe tarafından ziyaret edilen Yıldırım, daha sonra ise ilçede hizmet veren bir bakkal ile bir aileye misafir oldu. 
Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı olarak vatandaşla her zaman yakın, samimi ve sıcak ilişkiler kurmak gerektiğini düşündüğünü söyledi. 

AK PARTİ İL BAŞKANINI AĞIRLADI

İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe tarafından ziyaret edildiğini anlatan Yıldırım, 'Kendisi  ve teşkilat mensuplarımızı AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı‘mızda ağırladık.Ümraniye‘miz her seçim olduğu gibi 2023 seçimlerinde de zaferin mimarı olmak için tüm kademeleriyle hazır.' dedi.

BAKKAL İLE AİLEYE ZİYARET

Başkan Yıldırım, sonra da kendisinin ziyaretler yaptığını dile getirerek, 'Geçmişten beri değişmeyen bir kural vardır; ‘Mahalle bakkalı, mahallenin her şeyidir.‘ Biz de, bu akşam İstiklâl Mahallesi‘nin herşeyi, ağabeyi Şafak kardeşimizi ekmek teknesinde ziyaret ettik. İçten sohbeti ve samimiyetinden dolayı teşekkür ederim, Allah bereket versin. 
Sonra da İstiklal Mahallesinde, yine Ümraniye‘mizin kalabalık ailelerinden Öztürk ailemize misafir olduk. Bizleri, bu sıcak aile ortamında özlem duyduğumuz muhabbetlerle misafir eden komşumuz Nurcan Hanım ve eşi Zeki Bey‘e teşekkür ediyorum.'

Halil Başer - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi